02 465 54 71

Quality Construction
français français

high performance and 
safety constructions

Quality Construction
Quality Construction
Image

Onderneming

Presentatie

Quality Construction is een gloednieuw algemeen bouwbedrijf. In deze eerste periode van haar leven zal ze zich concentreren op de respectvolle uitvoering van de instructies en taken geformuleerd door haar klanten en, meer in het algemeen, haar partners.

Beoogt bezorgdheid te ontmoeten en de belangen van zijn klanten en partners te verdedigen, zonder de belangen van zijn werknemers buiten beschouwing te laten.

Echte zorg voor het respecteren van de timing, begeleiding van het project, adviseur, evenals implementatie van de oplossingen, het meest aangepast aan de behoeften van zijn klanten, zowel in praktisch opzicht als budget.

Geboren uit een gestructureerd en gedurfd project, brengt Quality Construction een gekwalificeerde beroepsbevolking samen die een reeks vaardigheden van meerdere generaties omvat, evenals een respect voor de rechten, veiligheid en training van zijn werknemers.

Quality Construction

Missie

Ontwerpen, bouwen en opereren naast zijn klanten, nieuwe constructies die niet alleen gericht zijn op het voldoen aan hun eisen, maar ook de integratie van duurzame ontwikkelingstechnieken bevorderen, dwz gebouwen bouwen in balans met de drie dimensies ecologisch, sociaal en economisch.

Quality Construction

Visie

Het doel op de lange termijn is om zijn voetafdruk in deze bouwsector te laten en nieuwe gebouwen voor de toekomst te creëren, en Quality Construction om te vormen tot een referentiebedrijf dat verschillende generaties kan omzetten.

Waarde

Heb een echte zorg voor de milieu-impact.

Creëert nieuwe ontwerpconcepten, die een zekere flexibiliteit en dynamiek aan het gebouw kunnen geven.

Bereidheid om duurzame samenwerking met zijn klanten en partners te creëren, evenals een sfeer van respect, efficiëntie en moderniteit.

Een gespecialiseerd en persoonlijk ondersteuningssysteem opzetten om deze klanten en partners het best van dienst te zijn.

Bezorgdheid voor het creëren van een sfeer van goede samenwerking met zijn werknemers, met inachtneming van alle arbeidsreglementen en beslissingen genomen door het paritair comité van de sector in kwestie, evenals de ontwikkeling van en professionele training
van hetzelfde.

Quality Construction

Crickxstraat 28 
1060 Sint-Gilles 

BE.690.777.085. 
BE18 0018 3484 8865

Burelen: Kerkplein 6, 1601 Ruisbroek

+32 (0)2 465 54 71

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.